Friday, 28 February 2014

SIHATKAN SENDI ANDA DENGAN ADVANCED JOINT HEALTH TABLET


MARI KITA LIHAT KEBAIKAN PRODUK INI

  1.  Menyokong kesihatan sendi.
  2. Bertindak sebagai "kusyen" kepada tulang.
  3. Memelihara tisu penyambung yang sihat.




BERTINDAK DENGAN 3CARA



SIAPA YANG MEMERLUKAN?

Sesiapa sahaja yang ingin menjaga kesihatan sendi, supermom yang lasak, superdad yang aktif dan lasak, warga emas dan yang baru lepas operate.

Harganya hebat sehebat khasiatnya...

1botol =60 tablet = sehingga sebulan mengikut pengambilan
Harga retail 1 botol= RM124.00

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD kuala terengganu-mydin,giant, gong badak(giant),manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh malaysia melalui poslaju/gdex.


Thursday, 27 February 2014

KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER


KHAS UNTUK MEREKA YANG NAK AWET MUDA DAN UNTUK KECANTIKKAN

# kolagen bermutu tinggi daripada sisik ikan merah..ia juga dicampur 7 bahan lain.




JOM LIHAT KEBAIKAN UTAMA COLLAGEN NI..



INILAH RUPANYA 


ANTARA TESTIMONI MENARIK



Harganya hebat sehebat khasiatnya...

1kotak =15sachet = sehingga sebulan mengikut pengambilan
Harga retail 1 botol= RM298.00

MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD kuala terengganu-mydin,giant, gong badak(giant),manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh malaysia melalui poslaju/gdex.

VIVIX UNTUK SIAPA? APA MANFAATNYA?

NAK AWET MUDA? JOM ELAK PENUAAN DIPERINGKAT SEL SELULAR



Jom nak kenalkan vivik shaklee dengan korang....best tau....

 MANFAAT UTAMA VIVIK
  • anti-penuaan selular
  • menyokong kesihatan jantung,otak, sistem imun dan sendi
  • meningkatkan tahap tenaga selular
  • membaiki sel
  • mengurangkan komplikasi dalam pesakit diabetis
  • menyokong kesihatan keseluruhan
  • membantu menghalang kanser

Vivix adalah minuman tonik yang sudah terkenal di kalangan pesakit jantung, penghidap diabetis, kanser, stroke dan untuk kecantikkan.

Kandungan vivik shaklee... diperbuat 100% dari bahan semulajadi yang mempunyai 1001 khasiat..



Perbandingan vivik shaklee dengan produk lain.


JUGA UNTUK PEROKOK YANG INGIN BERHENTI MEROKOK

Jom usha2...

MILD STROKE

UNTUK PEROKOK



Harganya berbaloi setanding khasiatnya...

1botol =150ml = dua bulan mengikut pengambilan
Harga retail 1 botol= RM475.00

MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD kuala terengganu-mydin,giant, gong badak(giant),manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh malaysia melalui poslaju/gdex.

ATASI MASALAH RABUN ANDA DENGAN CAROTOMAX



Rabun,? kena pakai glasses? ada yang suka pakai glasses ada yang sebab terpaksa....
Saban tahun ada juga yang improve power glasses itu  akibat peningkatan tahap rabun.
Ada juga yang xsuka pakai glasses/spekmata lebih suka pakai contact-lense tapi bukan 24jam kita pakai spek atau contact-lense kan? masa xpakai tu meme kontra sangat kan...dah macam tak tentu arah kan?

Spek/contact-lense hanya lah penyelesaian masalah mata untuk masa yang sekejap aje...betul... jom kita beralih kepada penyelesaian yang lebih tahan lama... Penglihatan sangat penting masa memandu kenderaan terutamanya...masa membuat kerja rumah dan lain-lain..

KEPENTINGAN VITAMIN A KEPADA TUBUH KITA



Hari ini ummi nak share tentang CAROTOMAX yang tinggi kandungan vitamin A yang sangat diperlukan untuk mata yang sentiasa sihat.


SUMBER DIDALAM CAROTOMAX


Macam hebat je...macam power je....hihi memang hebat, memang power dengan pengambilan carotomax shaklee anda mampu mengatasi masalah berkaitan mata anda...

KELEBIHAN CAROTOMAX SHAKLEE

  • kesihatan retina mata- mengurangkan rabun
  • kesihatan tulang
  • menguatkan sistem imun
  • menghalang penuaan
  • membina semula sel yang rosak
  • menggalakan kesihatan prostat, jantung,serviks, paru-paru


  Citer dan panjang lebar ni....rupa carotomax ni macam mane? Jom tengok ni gambar bawah ni... Mudah nak telan..



Harganya berbaloi setanding khasiatnya...

1botol =30kapsul = sebulan pengambilan
Harga retail 1 botol= RM74.00

MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD kuala terengganu-mydin,giant, gong badak(giant),manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh malaysia melalui poslaju/gdex.






Tuesday, 25 February 2014

KHASIAT MEAL SHAKES



MAKANAN SEGERA, TANPA CURIGA

# Membekalkan 19 vitamin dan mineral penting sebagai asas nutrien untuk kanak-kanak yang sedang membesar dan remaja untuk kekal sihat dan kuat.
# Sumber serat dan protein terbaik
# Kaya dengan sumber kalsium
# Glisemik indeks yang rendah



SIAPAKAH YANG PERLU MINUM MEAL SHAKES?

Meal Shake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan - bayi, pelajar, kanak-kanak sedang membesar, ibu mengandung, para atlet, vegetarian, orang sakit, orang sibuk bekerja dan orang yang selalu mengambil makanan segera (makan tidak tentu).


Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh khasiat, Meal Shake Shaklee adalah pilihan yang tepat sekali!


JOM LIHAT KEBAIKANNYA

1. Nutrisi Lengkap~mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat akan menyebabkan menyukarkan kadar penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. ia turut mengandungi lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

2. Membekal nutrisi kepada sel tubuh~kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel kulit, kuku, rambut, darah, organ, imun dan lain-lain.

3. Membantu tumbesaran~mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses pembesaran tubuh badan.

4. Anti oksida~mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan agen anti oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

5. Mengembalikan seri wajah~mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan kuprum yang cukup untuk membina sel-sel darah yang sihat, sekaligus memberi kompleksi wajah yang lebih cantik.

6. Detokfikasi~kaya dengan serat larut untuk membanu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

7. Kelazatan rasanya~ minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktosa semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.



Harganya berbaloi setanding khasiatnya...
1canister = 544g = tahan sehingga sebulan mengikut pengambilan
Harga retail 1 canister= RM113.75

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

Thursday, 20 February 2014

ESP UNTUK SIAPA ? UNTUK APA?


ESP ialah protein berasaskan kacang soya.
# 9 asid amino, 5 vitamin,4 mineral
#sesuai untuk semua peringkat umur
 sesuai juga untuk penghidap kencing manis
# 1 canister ni= 30kg kacang soya




Manfaatnya terlalu banyak..
#kulit cantik
# untuk kesuburan
# awet muda
# menganjalkan payudara
#untuk baikpulih sel
# untuk memudarkan parut

Harganya berbaloi setanding khasiatnya...
1canister = 850g = tahan sehingga 2bulan mengikut pengambilan
Harga retail 1 canister= RM150.00

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

Wednesday, 12 February 2014

NAK PERKENALKAN ANTARA HOT ITEM SHAKLEE= ALFAFA COMPLEX



1001 KHASIAT ALFAFA ANTARANYA=




ANTARA VITAMIN YANG DIJUMPAI DALAM ALFAFA

1) Vitamin A - Untuk penglihatan . Membina ketahanan terhadap jangkitan, terutamanya dalam saluran pernafasan, menggalakkan pertumbuhan sel, menggalakkan kulit yang sihat


2) Vitamin B6 - Membantu asimilasi makanan dan metabolisme protein dan lemak, menggalakkan kesihatan saraf dan kulit serta membantu mengurangkan loya


3) Vitamin D - Mengawal penggunaan kalsium dan fosforus di dalam badan dan oleh itu diperlukan untuk pembentukan gigi dan tulang yang kuat dan sihat



4) Vitamin E - Melindungi sel-sel terhadap kerosakan daripada sinaran matahari dan pencemaran udara, kesihatan jantung, kardiovaskular dan kesihatan otot, memperbaiki fungsi imun, menguatkan otot di dalam badan, membantu membawa nutrien ke sel-sel dan membantu menguatkan dinding pembuluh darah dan membantu fokus mata 


5) Vitamin K- Penting bagi pembekuan darah, penting dalam fungsi hati dan menyumbang kepada kecergasan dan panjang umur


6) Vitamin U - Menggalakkan kesihatan badan untuk membantu mengatasi ulser peptik


ANTARA MINERAL YANG TERDAPAT DALAM ALFAFA

1) Kalsium - Bina dan mengekalka tulang dan gigi, membantu darah membeku, membantu dalam kecergasan dan daya tahan, mengawal rentak jantung, melegakan saraf

2) Zat besi - Diperlukan dalam pembinaan hemoglobin, membantu pengangkutan oksigen dalam darah

3) Kalium - Perlu bagi saraf dan otot, tindakan jantung dan tindak balas enzim, juga untuk digest lemak

4) Fosforus - Diperlukan untuk tulang yang normal dan struktur gigi. Saling berkait dengan tindakan kalsium dan Vitamin D. Meningkatkan peranan tisu saraf

5) Klorin (klorida) - Elektrolit penting yang membersihkan dan menyucikan badan, mengawal metabolisme lemak, gula dan kanji

6) Sodium - Mengawal keseimbangan cecair di seluruh badan, meneutralkan asid, menghalang pembekuan darah, mengaktifkan limpa, usus dan fungsi perut

7) Silikon Magnesium - Membantu badan untuk menangani sembelit, ketahanan saraf, melindungi kulit dan badan, merangsang fungsi otak

Adalah dinasihatkan kepada ibu yang menyusukan anak dan anak yang ada g6pd untuk tidak mengambil Alfalfa. Begitu juga pesakit SLE.





1botol (S) = 330biji tablet = tahan berbulan-bulan pengambilan
1botol (L)=700biji tablet= tahan banyak bulan
Harga retail 1botol (S)= RM53.75
Harga retail(L)= RM97.50

MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

Tuesday, 11 February 2014

MANFAAT LECITHIN

Setiap kapsul lecithin membekalkan 3.1g kolina yang amat kaya dengan lesitina termasuk 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol.

Sumber semulajadi daripada kacang soya.

KOLINA penting dalam diet harian kerana berfungsi menyokong KESIHATAN OTAK, HATI, KARDIOVASKULAR, dan PEMBIAKAN dengan menghantar mesej kepada otak dan sistem saraf.




1botol = 180biji kapsul = tahan sebulan pengambilan
Harga retail 1botol= RM52.50

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

jangan risau ummi lakukan penghantaran ke seluruh malaysia melalui poslaju/gdex.

Monday, 10 February 2014

ZINC COMPLEX SHAKLEE

SIAPA PERLUKAN ZINC COMPLEX?
  • Lelaki dan Wanita dari bayi sampai ke tua
  • Wanita Mengandung dan Menyusu
  • Orang yang mempunyai pembedahan,gastrousus seperti pembedahan berat badan, atau yang mempunyai gangguan pencernaan , seperti ulser kolitis atau penyakit Crohn . Syarat-syarat ini kedua-duanya boleh mengurangkan jumlah zink yang badan menyerap dan meningkatkan jumlah yang hilang dalam air kencing .
  • Vegetarian kerana mereka tidak makan daging, yang merupakan satu sumber yang baik zink. Juga, kacang dan bijirin mereka biasanya makan mempunyai sebatian yang menyimpan zink daripada diserap sepenuhnya oleh badan. Atas sebab ini, vegetarian mungkin perlu makan zink sebanyak 50% lebih daripada jumlah yang disyorkan.
  • Bayi yang menyusu lama kerana susu ibu tidak mempunyai zink yang cukup untuk bayi lebih 6 bulan umur.
KEBAIKAN ZINC COMPLEX
  1. Meningkatkan sistem imun - membantu pengeluaran kelenjar thymus yang mengeluarkan T-cells untuk menentang kanser dan menghalang infection penyakit.
  2. Diabetis - membantu pengeluaran insulin dan mengekalkan fungsi insulin
  3. Kanser prostat - pengambilan zinc dapat mengurangkan pembengkakan prostat sebanyak 70%
  4. Ovulasi wanita - wanita memerlukan zinc untuk ovulasi. Zinc juga membantu pengucupan uterus membantu mengembalikan daya ketahanannya
  5. Memperbaiki radang kulit - Pengambilan zinc dapat memperbaiki radang kulit seperti akne dan jerawat
  6. Jerawat - Zinc bertindak dengan mengawal selia jumpah testosteron dalam badan yang memainkan peranan dominan dalam menyebabkan jerawat. Zinc juga menormalkan jumlah minyak kulit dan mengekalkan kulit yang sihat
  7. Kelesuan kronik
  8. Mengekalkan deria bau - Mengekalkan deria bau yang sihat dan sensitif
  9. Kemampuan seks lelaki - zinc yang secukupnya penting untuk keupayaan seks yang bertenaga dan meninggikan kiraan sperma
  10. Gugur rambut / botak - zinc mengaktifkan 200 jenis enzim dan meransang regenerasi sel. Ini dapat memelihara pertumbuhan dan perkembangan sel
  11. Membentuk kolagen - Zinc membantu pembentukan protein dan kolagen untuk pertumbuhan dan perkembangan kuku, kulit dan organ.
  12. Penyembuhan luka yang cepat - zinc mempercepatkan pemulihan luka luar dan dalam dan memperbaiki alergy
  13. Rabun malam
KESAN KEKURANGAN ZINC?
Ia menyebabkan
  • pertumbuhan perlahan bagi bayi dan kanak-kanak,
  • perkembangan seksual lambat di kalangan remaja dan mati pucuk di kalangan lelaki.
  • rambut gugur,
  • cirit-birit
  • hilang selera makan.
  • Kehilangan berat badan,
  • masalah dengan penyembuhan luka,
  • tahap kecerdasan yang rendah juga boleh berlaku.


1botol = 120biji kapsul = tahan sehingga 4 bulan pengambilan

Harga retail 1botol= RM33.75

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

jangan risau ummi lakukan penghantaran ke seluruh malaysia melalui poslaju/gdex.

B-COMPLEX SHAKLEE

Keistimewaan Vitamin B Complex Shaklee

✔ B Complex Shaklee mengandungi 8 Vitamin B iaitu B1, B2, B3, B5, B6, B12, Asid Folik yang semulajadi dan 100% Biotin.

✔ Asid folik yang digunakan adalah semulajadi dan dicipta oleh saintis Shaklee yang pertama seumpamanya di dunia. Ianya dihasilkan dengan kadar kebolehserapan (bioavailability) yang sangat tinggi dan berkualiti.

✔ Asid folik semulajadi biasa tidak mudah diserap oleh tubuh kita dan 99% asid folik di pasaran terkini bersifat sintetik, dan bukannya semulajadi seperti yang ada di dalam Vitamin B Complex Shaklee. 

✔ Vitamin B adalah vitamin larut-air; oleh sebab itu, sebarang lebihan akan terus disingkirkan melalui sistem pencernaan (sebab itu air kencing kita akan berwarna kekuningan sekiranya mengambil vitamin B). Jika tidak berwarna kekuningan itu bermakna anda mengalami kekurangan Vitamin B.

✔ Tetapi, harus diingat bahawa pengambilan berlebihan pun tidak bagus sebab ia akan memberi bebanan lebih kepada buah pinggang kita. Itu sebabnya Shaklee memastikan produk-produk mereka adalah seimbang dengan melakukan 83,000 ujian kualiti (QC test) setahun.

Tanda - tanda Kekurangan B Complex
  • Depresi
  • Murung
  • Insomnia
  • Kurang selera makan
  • Sembelit
  • Masalah lidah (lidah menjadi merah,sakit,bengkak atau kurng deria rasa)
  • Kurang konsentrasi
  • Mudah tersinggung
  • Melemahkan sistem saraf
  • Mengganggu fungsi otak
  • Pembentukan abnormal sel.
  • Kurang konsentrasi
Apakah Manfaat Utama Vitamin B Complex Shaklee ?

1) Menukarkan makanan kepada tenaga - B Complex Shaklee membantu proses penghadaman, menukar lemak, karbohidrat dan protin kepada tenaga. Sekaligus mengurangkan masalah keletihan/kelesuan.

2) Melawan Tekanan - B Complex Shaklee memastikan kesihatan fungsi saraf. Sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia.

3) Membantu Tumbesaran - B Complex Shaklee menggalakkan tumbesaran yang sihat dan normal pada bayi dan kanak-kanak. Membantu pembinaan DNA dan sel-sel baru serta mengurangkan risiko kecacatan otak atau tulang belakang.

4) Kesihatan Rambut - B Complex Shaklee memperbaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur, beruban dan mengekalkan kesihatan rambut. Ni sangat bagus bagi mereka yang ada masalah kekurangan rambut.

5) Kesihatan Mata - B Complex Shaklee mengurangkan masalah keletihan mata, katarak, meningkatkan kualiti penglihatan dan memperbaiki memori serta daya fokus anda.

6) Mengurangkan risiko mendapat anemia - B Complex Shaklee membantu pembentukan Sel Darah Merah yang sihat dan antibodi, merangsang peredaran darah dalam badan, memperbaiki kesihatan kardiovaskular, anemia, sakit kepala, pening, lemah semangat, keletihan, migrain, muntah-muntah, mabuk darat dan laut.

7) Meredakan Senggugut - B Complex Shaklee baik untuk masalah senggugut (PMS), meredakan kerisauan, keresahan dan masalah penghadaman terutama bagi mereka yang mengambil ubat hormon dan ubat tahan sakit.

8) Mengurangkan risiko mendapat Perleche - B Complex Shaklee boleh mengurangkan risiko penyakit kerekahan mulut (mouth chilitis), jangkitan lidah (glossitis) dan nafas berbau.

9) Detoksifikasi - Meredakan Alahan.




1botol = 120biji tablet = tahan sehingga 4 bulan pengambilan

Harga retail 1botol= RM53.75

MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

jangan risau ummi lakukan penghantaran ke seluruh malaysia melalui poslaju/gdex.

VITA-E COMPLEX

VITA-E COMPLEX- vitamin cinta shaklee.

Vitamin e semulajadi untuk kesihatan jantung, otak, kolon, prostat dan sistem imun...

# anti-oksidan yg powerfull
# melawan kesan penuaan
# keanjalan kulit
# tingkat sistem imun
# menyokong kesihatan jantung & otak
# tingkatkan kesuburan lelaki dan wanita
# vitamin 'cinta' suami isteri
# memudarkan parut
# mengekalkan kesihatan mata
# mencegah kanser seperti kanser payudara dan prostat.






1botol = 120biji kapsul = tahan sehingga 4 bulan pengambilan

Harga retail 1botol= RM149.00

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

jangan risau ummi lakukan penghantaran ke seluruh malaysia melalui poslaju/gdex.

Saturday, 8 February 2014

CHEWABLE VITA-C PLUS.


# menguatkan fungsi imunisasi
# meningkatkan penyerapan zat besi dari sumber bukan daging
# untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta struktur am tubuh badan
# sesuai untuk kanak-kanak dan dewasa yang sukar menelan tablet
# membantu mengekalkan pertahanan semulajadi tubuh badan
# rasa sitrus yang hebat.





1botol = 90biji tablet = tahan sehingga 3 bulan pengambilan

Harga retail 1botol= RM37.50

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

jangan risau ummi lakukan penghantaran ke seluruh malaysia melalui poslaju/gdex.


Friday, 7 February 2014

HARI NI UMMI NAK SHARE PASAL VITA-C PLUS SHAKLEE

Vitamin c shaklee merupakan vitamin semulajadi dengan peLEPASAN JAM DEMI JAM dalam bahasa omputihnya disebut SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS.

# Vitamin akan dilepaskan sedikit demi sedikit dalam masa 5 jam.
# Antioksidan yang kuat
# Merupakan nutrien yang mempunyai fungsi menyeluruh yang dapat memberi sokongan kepada      JANTUNG, KESIHATAN IMUN, KEUTUHAN SEL SERTA KESIHATAN MATA,GIGI, GUSI, TULANG, OTOT DAN PEMBULUH DARAH.
# Dan banyak lagi fungsi lain seperti dibawah:-








1botol = 180biji tablet = tahan sehingga 6 bulan pengambilan

Harga retail 1botol= RM92.50

MEH PAKAT WASSAP UMMI 0129458843

jangan risau ummi lakukan penghantaran ke seluruh malaysia melalui poslaju/gdex.

Thursday, 6 February 2014

PROMOSI BULAN FEBRUARI 2014

VITA-LEA




FUNGSI VITA-LEA SECARA RINGKASNYA.....


Berminat untuk dapatkan VITA-LEA atau produk2 lain SHAKLEE buleh hubungi ummi sms/whatsapp 0129458843 atau tinggalkan dekat shoutbox kat bawah atau like page saya  https://www.facebook.com/kedaisihatummi?ref=hl

6 SEBAB MENGAPA BADAN KITA MEMERLUKAN SUPLEMEN

1. Dalam sesetengah situasi, badan kita memerlukan dos vitamin yang lebih tinggi daripada yang kita perolehi daripada makanan. Seperti vitamin c dan e.

2. Racun perosak, racun serangga dan bahan pencemar pempengaruhi kualiti buah dan sayuran yang ditanam yang mana menyebabkan sayuran dan buahan yang kita makan mengandungi bahan galian yang kurang.

3. Zat makanan mudah hilang semasa proses pengangkutan, penyimpanan dan penyediaan( memasak).

4. Pengambilan pil tahan sakit, laksatif, ubat-ubatan, alkohol dan antibiotikboleh menganggu penyerapan zat makanan . Amalan diet yang tinggi kafein, lemak, gula, garam mengurangkan simpanan zat makanan di dalam tubuh.

5. Makanan seharian yang tidak seimbang serta tidak mengikut piramid makanan yang dicadangkan.

6. Gaya hidup masa kini dengaan kehidupan yang sibuk, jarang memasak sendiri,dan lebih gemar makan makanan segera yang tinggi kandungan bahan kimia.





KENAPA SAYA MEMILIH SHAKLEE...?

Terlalu banyak produk kesihatan di pasaran sekarang TETAPI kenapa saya memilih SHAKLEE?
Ini kerana
# 1. Ianya sentiasa SELAMAT

  •  Telah menjalani lebih 100,000 ujian kualiti setahun bagi memastikan ketulenan dan kebolehan potensi sebenar.
  • Keaslian dijamin dengan menjalankan lebih daripada 350 ujian setiap ramuan baru untuk mengesan bahan pencemaran berbahaya.
  • Ianya mempunyai sijil halal dari ISA(ISLAMIC SERVICES OF AMERICA) yang mana diiktiraf oleh JAKIM..seperti yang disertakan dibawah untuk rujukan bersama.


#2. Ianya sentiasa BERKESAN

  • Pemilihan bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen.
  • 100 kajian sains dan makmal telah diterbitkan.
  • kajian 2007 menunjukkan sesiapa yang mengamalkan suplemen SHAKLEE selama lebih dari 20tahun mempunyai kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang mengamalkan suplemen lain atau lansung tidak mengambil apa-apa suplemen.


#3. Ianya sentiasa MESRA ALAM

  • Tiada perisa tiruan.
  • Tiada pemanis tiruan.
  • Tiada pewarna atau lemak trans.
  • Tidak menjalani ujian terhad haiwan.
  • Tidak mengandungi bahan yang dilarang.
  • Tidak mengandungi peluntur klorin.


Tuesday, 4 February 2014

sebarang kemusykilan atau pertanyaan boleh sms/whatsapp ummi 0129458843.
ASSALAMUALAIKUM.......

ALHAMDULILLAH AKHIRNYA KEDAI MAYA UMMI NI DAPAT DILANCARKAN SELEPAS DITANGGUH2.....

KEDAI SIHAT UMMI MEMBEKAL, MENJUAL PRODUK KESIHATAN SHAKLEE.

MESTI RAMAI YANG DAH KENAL KAN..

IA ADALAH PRODUK YANG BAGUS..SELAMAT, BERKESAN DAN MESRA ALAM.
 

SILA KLIK

Blogroll

LIVE TRAFFIC