Wednesday, 26 March 2014

SET TEKANAN DARAH RENDAH




Jika tekanan darah anda 90/60 atau bawah dari itu anda sebenarnya mengalami tekanan darah rendah@ 'low bp'. 

Antara tanda 'low bp':-
# pening kepala
# pengsan/ pitam
# muka pucat
# sering berpeluh
# cepat lelah/sesak nafas

SET TEKANAN DARAH RENDAH SHAKLEE
# VITA-LEA
# VITA-C SR
# B-COMPLEX

boleh membantu anda mengatasi masalah tersebut.





Harganya sehebat, setanding khasiatnya...
HARGA RETAIL =RM235

Nak harga lebih murah?
jom jadi ahli...anda pasti xrugi!!!

  WASSAP UMMI 012-945 8843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD Kuala Terengganu-Mydin,Giant, Gong Badak(Giant),Manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju/GDex.

Monday, 24 March 2014

GLA PERBETULKAN HORMON ANDA


PERIOD XTERATUR,
XDATANG WALAU X MENYUSU ANAK?
XSEDAP BADAN SEBAB PERIOD XDATANG..........

# sy cadangkan anda amik GLA Complex untuk betulkan hormon anda......
# period keluar..badan terasa segar!!!

aini/kak ra
012-945 8843












Harganya sehebat, setanding khasiatnya...
HARGA RETAIL =RM91.25

Nak harga lebih murah?
jom jadi ahli..anda pasti xrugi!!!

 WASSAP UMMI 012-945 8843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD Kuala Terengganu-Mydin,Giant, Gong Badak(Giant),Manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju/GDex.

Friday, 21 March 2014

NAK TAMBAH PENDAPATAN? GAJI XCUKUP...?


Khas untuk anda yang tercari-cari sumber untuk mendapatkan side income yang boleh dijalankan sepenuhnya secara online..

Inilah bisnes yang tepat untuk anda.

Boleh kerja ikut waktu yang anda suka, takde limit waktu, yang penting rajin berusaha setiap tengah bulan mesti bonus akan masuk ke account anda terus.

Ramai yang telah berjaya dan terbukti, kita hanya perlu copy dan paste sahaja bagaimana mereka buat hingga berjaya.

Modal hanya serendah rm75 untuk starter kit dan pos , anda tak perlukan modal untuk menyimpan stok, juga tak perlu keluar untuk tujuan pengeposan segala2 di lakukan secara online dan pelanggan akan terus menerima produk mereka!

pm/wassap untuk maklumat terperinci.


Noraini Yusoff
012- 945 8843


# UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI HATI YANG KENTAL, X MUDAH MENGALAH,

SET LENGKAP UNTUK PESAKIT RESDUNG


SET VITAMIN SHAKLEE UNTUK PESAKIT RESDUNG

# ramai yang dah sembuh....sy syorkan anda mencuba.. dengan izin ALLAH..tak akan mengecewakan...

B-COMPLEX= agen penenang dan penstabil hormon
VITA-C COMPLEX= anti oksidan dan membaiki sel2 yang rosak
ALFAFA= mengandungi klorofil untuk membantu mengurangkan keradangan dan gatal2...






ANTARA TESTIMONI YANG BERJAYA MENYELESAIKAN MASALAH RESDUNG MEREKA





HARGA RETAIL =RM200.00

Nak harga lebih murah?
jom jadi ahli..anda pasti xrugi!!!!

WASSAP UMMI 012-945 8843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD Kuala Terengganu-Mydin,Giant, Gong Badak(Giant),Manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju/GDex.

PILIH..PILIH!! SET BUGDET SHAKLEE..!!!

JOM TENGOK SET BUDGET SHAKLEE..
# PILIH YANG MANA BERKENAN N PM/WASSAP ME...4 MORE INFORMATION..

ummi
012-945 8843






CEPAT2!!!!

PELBAGAIKAN RESEPI MEAL SHAKES UNTUK ANAK & ANDA!!

Antara resepi Meal Shakes yang MARVELLOSSS.......
MUST TRY...

# bukan untuk kanak-kanak je tau... orang dewasa pun leh minum...wangi baunya....


TIPS UNTUK KURUS


Tips kurus...Kenapa perlu minum banyak air masak?

+73% badan kita adalah cecair..
+setiap 25kg berat badan kita yang ideal perlu minum 1liter air..
+WHO

1. Membantu mengurangkan berat badan.apabila terasa lapar cuba minum air kerana sel2 badan yang sebenarnya kekurangan air..
2. Air membantu membakar kalori dan meningkatkan metabolisma badan.
3. Air mengeluarkan toksin melalui sistem kumuhan.
4. Air membantu melancarkan peredaran darah.
5. air membantu anda menyembuhkan sembelit.
6. Air membantu melancarkan sistem badan.
7. Air membantu proses penghadaman.

# Jangan cakap minum 3liter air sehari boleh buatkan perut u buncit ok....no no no.... 


Thursday, 20 March 2014

14 RESEPI MARVELOS ESP


DISINI UMMI SHARE RESEPI YANG BOLEH KORANG CUBA DENGAN ESP





DAPATKAN SEKARANG!!! 

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 012-945 8843

5 TABIAT MENYEBABKAN GEMUK


(1) Makan makanan rendah/bebas lemak- Pasti anda berasa pelik mengapa makanan yang lebih sinonim sebagai cara terbaik untuk kurus tetapi sebenarnya menjadi punca gemuk. Berdasarkan kajian yang telah dilakukan, sememangnya kandungan kalori didalam makanan rendah/bebas lemak adalah sedikit. Tetapi ia akan membuatkan seseorang untuk berasa lapar lebih cepat. Tidak semestinya makanan yang mengandungi banyak kalori anda perlu elak seratus peratus. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan perancangan pemakanan yang betul dari pakar.
  
(2) Tidur terlalu sedikit/banyak- Hasil daripada kajian Wake Forest, seorang yang tidur kurang daripada 5 jam akan meningkatkan risiko perut buncit sebanyak 2 setengah kali ganda. Manakala seorang yang tidur melebihi daripada 8 jam pula akan meningkatkan risiko sebanyak 3 kali ganda. Masalah tidur adalah merupakan punca gemuk yang utama.


(3) Minuman bergas- Kajian mendapati bahawa seorang yang minum 1 atau 2 tin minumun bergas sehari akan meningkatkan punca gemuk sebanyak 33 peratus. Penyelidik membuat teori bahawa pemanis buatan akan meningkatkan lagi selera makan seseorang.

(4) Elak waktu makan- Berdasarkan kajian oleh Calorie Control Council, 17% rakyat Amerika bersetuju bahawa mereka mengelak waktu makan semata-mata untuk kurus. Tetapi ia sebenarnya akan meningkatkan risiko punca gemuk. Ini kerana apabila anda tidak makan, ia akan melambatkan pergerakan metabolisme dan akan meransang seseorang untuk berasa lapar. Peratus anda makan secara berlebihan pada hidangan seterusnya adalah tinggi.

(5) Makan terlalu cepat- Hasil daripada kajian Journal of the American Dietetic Association mendapati bahawa seseorang yang makan dengan cepat biasanya akan makan secara berlebiham. Ini kerana perut akan mengambil masa sekurang-kurangnya 20 minit untuk memberitahu otak bahawa anda telah mendapatkan makanan yang secukupnya. Ia adalah merupakan punca gemuk utama yang ramai masih tidak sedari.

BEZA ESP DENGAN SOYA BIASA


Sejak akhir2 ni..ramai sgt yg bertanya dan meragui khasiat ESP dan menyamakan dengan sumber soya biasa..kat sini saya buat sedikit summary dan pemahaman supaya setiap kite yg ambil ESP mengambilnya dengan ilmu dan dengan ilmu itu baru kite yakin dan bila yakin baru laa khasiatnye akan betul2 terserap dan diserap sepenuhnya oleh badan dan memberikan hasil yang kite inginkan...makan tanpa ilmu tak bermakna apa2 malah akan memberi impak yg tak bgs sebab kite akan mudah goyah dan ketidakyakinan itu sendiri akan memungkinkan kite tak mendapat khasiat yg sepenuhnya dari ape yg kite makan dan ambil...

ESP ialah protin..kenapa protin penting?


  • Sbb Protein adalah makanan terpenting untuk badan kita. Tubuh badan kita terdiri daripada protein seperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma, antibody, enzim, hormone, haemoglobin dan sel-sel.Keseluruhan sel-sel (anggaran jumlahnya 60 trillion) yang membentuk tubuh badan, semua bergantung kepada protein untuk menjalankan fungsinya seperti Membina sel-sel baru, Menggantikan tisu-tisu badan yang lama@tua dengan tisu-tisu yang baru, Menggantikan tisu-tisu yang rosak @ cedera dengan tisu-tisu yang baru.
  • APA yg BEST tentang ESP ?merupakan Sumber “Protein Lengkap” dengan 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian, Berasakan tumbuhan (non-GMO soya) yang semulajadi rendah lemak dan bebas kolesterol Dan Terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya untuk kehidupan yg aktif, disamping Membantu mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dan fungsi enzim dan hormone yang sempurna. ESP juga Membantu mengekalkan paras gula yang normal dalam darah.Kandungan lemak dlm ESP sangat minum iaitu (1gm) Dan Tanpa laktosa di mana kadar penghadaman yang tinggi dan diserap terus ke dalam darah. Dan plg penting tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet, Mengandungi 5 vitamin B, 2 mineral dan 8 gram karbohidrat untuk tenaga
  • Kelebihan ESP Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri, Bantu hilangkan parut jerawat di muka, Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih, Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur, Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.ESP juga Menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.
  • ESP jika diambil bersama supplement2 lain akan bantu penyerapan yg lebih baik semua supplement yg kita ambik..cepat menyerap dan kesan yg lebih baik berbanding mereka yg tak ambil bersama ESP.

part tu sure dah tau kan..so..nak tau kenapa ESP soya BERBEZA daripada soya biasa?? JOM BACA 7 KRITERIA PENTING ESP :

INFO : Produk -ESP - 7 kriteria/panduan/guideline utk memilih suplemen SOY PROTEIN


  • Kacang soya itu sendiri mesti tumbuh membesar secara organic~ Kenapa soybeans mesti ditanam secara organic….sebab kajian penananam secara kimia (bukan organic) akan menyebabkan nutrisi makanan berkurangan.. Dan dari segi kajian..sudah terbukti ada hubungkait antara cancer dan nitrates.. Jadi amatla penting pesticides, fungicides, and herbicides tidak digunakan disepanjang proses pembesaran soybeans ni.
  • Soybean tu mestilan Non GMO ( tak dihasilkan secara genetic)~Kenapa soy protein mestilah non genetik engineered?sebab secara umumnya..soybean yang dari jenis genetic ni adalah murah utk dihasilkan (ni lebih kurang vitamin sintetik danvitamin natural..)…dan kebanyakkan syarikat akan mencari cara utk menjimatkan kos..dan semestinya menggunakan soybean yg dihasilkan secara genetic. Dr. Louis J. Pribyl, a Brazilian government scientist menekankan yang berdasarkan kajian... toksin akan dibina tanpa disedari apabila gen baru dimasukkan didalam sel tumbuhan
  • Soy Protin tu mesti mengandungi 9 asid amino perlu- Ni ciri yang amat penting..Badan memerlukan kesemua 9 ni untuk menghasilkan hormone,jus penghadaman,antibodi, enzyme. If one essential amino acid is missing, the immune system can be depressed 30%, and many important body functions are delayed or stopped.
  • Dalam proses pembuatan soy isolate, soyflakes mesti dibersihkan dgn air bukan dgn alcohol-Alcohol tu haram yelah satu hal gak ..tapi kalau dicuci dgn alcohol..ianya akan memusnahkan kandungan isoflavone..... up to 88%! Sedanglan isoflavone itu diperlukan utk mengurangkan risiko cancer paru2,etc..Isoflavones juga bermanfaat dlm penyeimbangan hormon dan menaikkan berat tulang
  • Bahan anti-thyroid/anti-growth substance mesti disingkirkan- Soy yang mentah mengandungi "anti-growth", "anti-tyrosine" substance. sedangkan kalau kekurangan bahan2 ni akan menyebabkan low blood pressure, low body temperature, and restless leg syndrome. Find a brand that uses an extracting process that removes this substance, yet keeps the soy in a raw form in order to maintain the HIGHEST LEVEL OF AMINO ACIDS and ISOFLAVONES which are very sensitive to heat.
  • Proses pembuatan soy protein sebaiknya tanpa pemanasan- Amino acids sgt sensitive dgn suhu yg panas.. In some studies, cooking protein has been shown to destroy up to 50% of some ESSENTIAL AMINO ACIDS. If an individual consistently consumes a diet that is lacking in all of the essential amino acids, inadequate brain development and hormones, or other body tissue development can be the result
  • Soy isolate itu mesti ditambah dgn unsur calcium..kenapa?~ Kajian /artikel melaporkan bahawa serbuk soy adalah sangat berasid dan boleh mnyebabkan kerapuhan tulang.Dan oleh yg denikian unsur calcium yang secukupnya mesti ditambah dalam soy protein tu untuk meneutralkan kembali serbuk soy tu.Kebanyakan pengusaha/pengeluar protin tidak menambah cukup kalsium.
sumbermamafaiz

SIJIL HALAL SHAKLEE






Sijil Halal SHAKLEE Yang Dikeluarkan Pada 27 JANUARI 2014 :-

Pengiktirafan Halal Shaklee dikeluarkan oleh Islamic Services of Amerika (ISA) yang telah diiktiraf oleh JAKIM. 
Oleh sebab itu, anda tidak perlu was-was lagi dengan produk Shaklee dan menggunakannya dengan senang hati. Saya juga tidak akan menjadi pengedar dan pengguna Shaklee jika ia tidak halal.

 Rasulullah SAW mengingatkan umatnya supaya sentiasa berhati-hati dalam perkara berkaitan makanan dan minuman yang diambil. Hadith daripada Nukman bin Basyir r.a., katanya: Aku mendengar Rasulullah SAW. bersabda yang bermaksud:

"Sesungguhnya perkara yang halal itu adalah sesuatu yang nyata dan demikian juga yang haram adalah nyata, (telah dijelaskan oleh Allah dan Rasul-Nya) namun terdapat di antara kedua-duanya (halal dan haram) itu perkara yang kesamaran (syubhat) yang mana tidak diketahui oleh ramai di kalangan manusia. Maka barangsiapa yang memelihara dirinya daripada mengambil perkara-perkara yang syubhat, maka terpeliharalah agamanya dan kehormatannya. Dan barangsiapa yang melibatkan diri pada perkara-perkara syubhat bererti ia melibatkan dirinya pada perkara yang haram".
 (Riwayat Bukhari)

"Wahai sekalian manusia!, makanlah daripada apa yang ada dibumi yang halal lagi baik, dan janganlah kamu ikut jejak langkah syaitan, kerana sesungguhnya syaitan itu ialah musuh yang terang dan nyata bagi kamu".
(Al-Baqarah: 168)

SET ANAK SIHAT& PINTAR



SET VITAMIN UNTUK ANAK SIHAT & PINTAR

Siapa yang x risau apabila anak mengalami masalah seperti..


# kurang selera makan?
# selalu selsema/demam?
# sembelit?
# eczema?
# kurang fokus dalam kelas?



JOM SAYA PERKENALKAN  KOMBINASI VITAMIN YANG HEBAT INI






MEAL SHAKES 544GRAM
# nutrien asas untuk tumbesaran kanak-kanak
# beri tenaga secara konsisten
# menyokong sistem imun
# mengekalkan kesihatan keseluruhan
# mengandungi vitamin & mineral penting & 9 jenis asid amino yang diperlukan badan
# tinggi kalsium, serat dan protein
# rendah glisemix indeks
# mengandungi serat yang mengurangkan masalah sembelit
# meningkatkan selera makan anak-anak.







OMEGA GUARD 90 KAPSUL
# terbaik untuk fungsi otak
# DHA penting untuk penghantaran isyarat2 otak dan meningkatkan komunikasi antara sel-sel otak
# DHA & EPA terbukti terbaik untuk kanak-kanak yang mempunyai gangguan hiperaktif & autisme
# bantu tingkatkan ketahan badan anak
# bantu cegah alahan kulit, asma, selsema, demam, SLE
# tingkatkan daya tumpuan & daya ingatan anak-anak
# mengurangkan jangkitan pernafasan









CHEWABLE VITA-C PLUS 90TABLET
# mengekalkan sistem imun semulajadi badan
# mengekalkan kesihatan tulang, gigi, gusi serta struktur am tubuh badan
# mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam
# membantu proses penghadaman& penyerapan zat besi








Harganya sehebat, setanding khasiatnya...
HARGA RETAIL =RM289.75

Nak harga lebih murah?
jom jadi ahli..anda pasti xrugi!!!

WASSAP UMMI 012-945 8843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD Kuala Terengganu-Mydin,Giant, Gong Badak(Giant),Manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju/GDex.





Wednesday, 19 March 2014

SET KEPUTIHAN SEMASA HAMIL


HAMIL DALAM MASA SAMA ADA KEPUTIHAN


anda hamil? 
ada masalah keputihan?
jangan biarkan sampai teruk ok....

jangan biarkan kerana boleh membahayakan baby dalam kandungan...

macam mane nak rawat?
jaga kebersihan kawasan intim.
jaga pemakanan.
dan amalkan supplement untuk merawat keputihan...........

Jom ambil langkah bijak...

SET KEPUTIHAN SEMASA HAMIL
# GARLIC COMPLEX
# VITA-C SR





Harganya sehebat, setanding khasiatnya...
HARGA RETAIL =RM140.00

Nak harga lebih murah?

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 012-945 8843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD Kuala Terengganu-Mydin,Giant, Gong Badak(Giant),Manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju/GDex.


RAHSIA HILANGKAN PARUT JERAWAT TERBONGKAR!!

  


RAHSIA HILANGKAN PARUT JERAWAT TERBONGKAR....!!!

SET CANTIK YANG MEMANG MELETOPPS!! 

Tinggi anti oksida untuk elak jeragat, perlindungan uv dari dalam, menjadikan warna kulit sekata, menghilangkan jerawat dan parut2, muka jadi berseri2. Y
ay!!

Tunggu ape lagi?





# ESP
# VITA-E COMPLEX



Harganya sehebat, setanding khasiatnya...
HARGA RETAIL =RM299.00

Nak harga lebih murah?
jom join saya..anda pasti xrugi!!!

WASSAP UMMI 012-945 8843


Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD Kuala Terengganu-Mydin,Giant, Gong Badak(Giant),Manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju/GDex.

SET KURUS OHSEM!!!


Worldless wednesday




HIMPUNAN TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE







Pilihan mengikut bajet anda....

Harganya sehebat, setanding khasiatnya...
HARGA RETAIL =RM392.25

Nak harga lebih murah?
jom join saya jadi ahli..anda pasti xkan rugi!!!

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 012-945 8843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD Kuala Terengganu-Mydin,Giant, Gong Badak(Giant),Manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju/GDex.

Tuesday, 18 March 2014

PROMO...PROMO ESP..!!!


ESP PROMO!!!!

BELI ESP PERCUMA ESP....

HARGA PROMOSI.....
PERCUMA 1 CANISTER BILA BELI 6 CANISTER




## Kepada anda yang nak berbisnes Shaklee bersama-sama saya,
Iinilah masa yang paling tepat kerana dengan 

Promo ESP buy 6 free 1 anda akan mendapat :-


1. FREE MEMBERSHIP
2. Cash back pada bulan berikutnya.. 

Mudah sahaja kerana ESP ni memang BEST SELLER all the time regardless promo ataupun tidak..
## Pastinya anda akan saya masukkan dalam secret grup bisnes saya.. khusus untuk susur galur saya.. ada tips, motivasi, sharing pengalaman dan pelbagai lagi untuk anda memulakan bisnes anda.. 


PEPPERMINT-GINGER PLUS UNTUK APA?



MELEGAKAN SENAK PERUT
Peppermint Ginger Plus dari Shaklee mempunyai kelebihan dan kebaikan yang banyak setanding dengan vitamin-vitamin Shaklee yang lain. Kebaikan dan kelebihan yang ada pada produk ini menyebabkan ia menjadi pilihan ramai pengguna yang mempunyai masalah berikut:
  • Wanita mengandung yang mempunyai masalah loya dan morning sickness
  • Mereka yang gemar mengembara dan serik mengalami mabuk laut/darat
  • Mereka yang sering mengalami masalah gastrik dan angin
  • Mereka yang sering mengalami kembung perut
  • Mereka yang sering mengalami masalah pencernaan.



Peppermint Ginger diperbuat dari bahan semulajadi dan bukan bahan sintetik . Ia telah diuji secara klinikal dan terbukti mengatasi masalah-masalah yang dinyatakan. Kelebihan Peppermint Ginger diterangkan melalui kandungan bahan herba terpilih iaitu 4 herba dari Barat dan Timur iaitu:

Pudina (Peppermint)
  • Melegakan otot perut, Ia mempunyai kesan penenang
  • Membantu dalam penghadaman.
  • Membantu mengurangkan mabuk laut/darat.
  • Membantu melegakan kesakitan gastrik, pedih ulu hati dan cirit-birit
  • Selain itu, ia melegakan kesan-kesan sampingan seperti muntah dan kehilangan selera makan yang timbul kesan dari rawatan kemoterapi.
  • Pudina meransang pengeluaran peluh, oleh itu menyekat demam apabila seseorang itu mengalami selsema
  • Rasa sejuk dan menyegarkan daripada pudina membantu memelihara pemikiran yang jelas dan meningkatkan fokus.

Halia
  • Halia meransang rembesan enim salvia untuk pencernaan makanan.
  • Ia melegakan ketidakselesaan perut dan usus, sakid haid, loya dan mual angin ketika mengandung, selepas melahirkan anak (semasa pantang).
  • Satu kajian di United Kingdom menunjukkan bahawa halia menghalang muntah selepas pembedahan.

Pokok adas (fennal)
  • Orang-orang Eropah mengambil biji adas selepas makan untuk menghilangkan kembung perut. Ia melegakan sakit perut, melegakan gejala flu. 
  • Juga, Ia dapat membantu dalam masalah elergi dalam saluran usus.

Cekur Manis (anise)
  • Digunakan oleh orang-orang Mesir purba. Ia melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan haid, batuk dan kahak. 
  • Meransang rembesan jus gastrik untuk pencernaan, menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit yang biasa
  • Melegakan haba dimusim panas dan lembab
  • Memberi peredaran tenaga di dalam badan dan lembut pada perut


Harganya sehebat, setanding khasiatnya...
HARGA RETAIL 1 BOTOL (90 TABLET) =RM45.00

Nak harga lebih murah?
jom jadi ahli...anda xkan rugi!!!

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 012-945 8843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD Kuala Terengganu-Mydin,Giant, Gong Badak(Giant),Manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju/GDex.

PELAN PENGURANGAN INCI CINCH


CARA YANG LEBIH BAIK DAN MUDAH UNTUK UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN

Mengapa kebanyakkan diet gagal?

  • kebanyakkan diet untuk menurunkan berat menyebabkan anda kehilangan lemak dan otot(@ salah satu darinya) 
  • apabila anda kehilangan otot, metabolisma tubuh anda menurun dan tubuh anda hilang keupayaan untuk membakar lemak
  • apabila anda tidak lagi berdiet, tubuh anda tidak mampu membakar kalori seperti sebelum anda berdiet
  • jadi berat badan anda akan lebih cepat naik secara mendadak.
  • bila anda ulangi diet sekali lagi maka terjadilah kesan diet yo-yo. 


Mengapa cinch berbeza?

  • penemuan pengurangan berat cinch merupakan proprietari shaklee yang diuji secara klinikal dengan formula peningkatan leusina.
  • Cinch dengan leusina membantu anda mengekalkan otot yang ada miliki, membakar lemak yang tidak diingini dan mengurangkan inci yang ingin dikurangkan. Selamat tinggal diet yo-yo.


chocolate shake mix, 765g
vanilla shake mix, 720g
cafe latte shake, 750g

CAMPURAN PROPRIETARI PROTEIN DENGAN LEUSINA
Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi? @
Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?
Jawapannya Cinch Shake yang merupakan minuman yang sungguh lazat dan berkhasiat untuk membantu anda sentiasa berasa kenyang dan puas hati semasa mengurangkan berat badan.

UNIKNYA  CINCH SHAKE
  1. Rasa seakan pemanis mulut dengan khasiat penuh satu hidangan
  2. Diperkaya dengan leunice untuk memelihara otot disaat mengurangkan berat badan
  3. Mengandungi 24gram protein dalam setiap hidangan memberi rasa puas dan kenyang
  4. Kandungan serat yang tinggi, 6gram dalam setiap sajian
  5. Nilai glisemik yang rendah untuk mengekalkan paras gula normal dalam darah dan mengekalkan tenaga.
  6. Memberi 35% atau lebih nilai harian bagi 21jenis vitamin dan mineral penting.
  7. Tiada perisa, pewarna atau pemanis tiruan
  8. Soya yang tidak diubahsuai genetiknya (NON GMO)
XSUKA SOYA BULEH AMBIK TEA

Cinch energy tea mix, 28sticks

TINGKATKAN TENAGA ANDA
Teh eksotik putih, merah dan hijau Matcha( sejenis teh hijau yang terulung bagi istiadat jepun) dituai dan dicampurkan dengan teliti bagi menghasilkan minuman yang luar biasa. Ia memberi anda tenaga tambahan semulajadi dan rasanya yang nyaman.

UNIKNYA CINCH ENERGY TEA MIX
  1. Selamat, penggalak tenaga semulajadi. Enak dinikmati ketika panas @ sejuk
  2. Ditambah dengan Taurina yang dikaji secara meluas dapat meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  3. Pilihan terbaik untuk menggantikan manisan dan kopi bagi mengekalkan kecergasan tubuh
  4. Bungkusan kecil yang mudah dibawa
  5. Eksklusif T-Lift campuran teh hijau, putih dan merah
  6. Tanpa gluten, tidak mengandungi perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis..


Harganya sehebat, setanding khasiatnya...
HARGA RETAIL 
chocolate shake mix, 765g= RM 173.00
vanilla shake mix, 720g=RM173.00
cafe latte shake, 750g=RM173.00
Cinch energy tea mix, 28sticks=RM131.00
Nak harga lebih murah?

 MEH PAKAT WASSAP UMMI 012-945 8843

Trusted your's shaklee independent distributor 1102897
Area Terengganu (COD Kuala Terengganu-Mydin,Giant, Gong Badak(Giant),Manir)
jangan risau ummi juga lakukan penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju/GDex.


 

SILA KLIK

Blogroll

LIVE TRAFFIC